Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen van bedrijven:

Waarom werken jullie alleen met abonnementen?

Om de influencer marketing campagne zo effectief mogelijk te maken is het van belang om dit in een abonnementsvorm te doen. De eerste maand zetten we verschillende soorten micro-influencers in. Na de eerste maand analyseren we welke micro-influencers het beste werken voor jullie bedrijf, hier kunnen we de andere maanden op inspelen. Ook kunnen we tijdens de campagne bijsturen om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

Hoe kunnen we meten hoeveel effect de campagne heeft gehad?

Per micro-influencer maken we een link aan die zij bij de content plaatsen. Zo kunnen we meten hoeveel mensen er op de website zijn gekomen via deze link. Wanneer jullie een code aanbieden die kan worden gebruikt door de volgers van de influencer (bijvoorbeeld een kortingscode) is deze terug te zien in jullie Google Analytics. zo kan er geanalyseerd worden hoeveel bezoekers en verkopen/boekingen er per micro-influencer is uitkomen.

Veelgestelde vragen van micro-influencers:

Vanaf hoeveel volgers kan ik mij aanmelden?

Je kunt je aanmelden als je op minimaal één account 5.000 volgers/connecties/vrienden/abonnees hebt. Maar wanneer je een hoog engagement hebt en net niet aan de 5.000 komt, kan je je ook gewoon aanmelden. Het gaan ons namelijk niet zozeer om het bereik maar om de interactie die je hebt met je volgers.

Hoe weet ik wanneer er een nieuwe samenwerking is?

Op de website heb je aangegeven in welke categorieën je geïnteresseerd bent. Wanneer een bedrijf in die categorie micro-influencers zoekt, ontvang je hier een mail van met daarin informatie over de samenwerking. Als deze samenwerking jou aanspreekt kun je hierop reageren, wanneer de samenwerking niet relevant is of als je niet geïnteresseerd bent, hoef je niks te doen.

Ik heb meerdere accounts, moet ik deze los aanmelden?

Wanneer je meerdere accounts hebt zul je deze inderdaad los moeten aanmelden op de website. Je naam, e-mail, en adres is dan waarschijnlijk hezelfde maar je kunt dan per aanmelding de categorie aanvinken die van dat account van toepassing is.

Heb je zelf nog vragen? Mail gerust je vraag naar: info@onfluence.nl.