Over Onfluence

TEAM

 

Lora Stokkel – Oprichter en Eigenaar

Leuk dat je dit leest! Zonder dat ik het wist, was ik zo’n 4 jaar geleden een micro-influencer. Ik had 5.000 volgers op Instagram en zag dit als een leuke kans om bedrijven te benaderen voor gratis producten in ruil voor exposure. Ik kreeg toen regelmatig producten toegestuurd en postte dit vervolgens op mijn social media.

 

De bedrijven waar ik een samenwerking mee had gaven aan erg tevreden te zijn omdat ze een stijging zagen in hun verkopen wanneer ik weer iets over hen had gepost. Echter kostte het mij veel tijd om bedrijven te benaderen en ging ik opzoek of hier een platform voor was. Waardoor ik gemakkelijk leuke samenwerkingen aan kon gaan. Een platform kon ik toen niet vinden en besloot om dit zelf op te richten. Een geautomatiseerd platform is een micro-influencer marketing bureau genaamd Onfluence geworden, omdat ik meer geloof in een persoonlijke aanpak.

Onfluence

Onfluence is een Micro-influencer Marketing bureau dat micro-influencer campagnes opzet voor bedrijven/merken.  Wij zorgen ervoor dat bedrijven hun online naamsbekendheid kunnen vergroten via invloedrijke mensen op social media

 

Voordelen voor bedrijven:

Wij nemen veel werk uit handen en leveren kwalitatieve micro-influencers om de campagne tot een hoger niveau te brengen. De dienst van Onfluence bestaat uit de volgende stappen:

  • Doelgroeponderzoek
  • Briefing opstellen
  • Influencermanagement
  • Resultatenrapport opstellen
  • Campagne reflecteren